spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο| O Eρρίκος Ανδριανόπουλος μαζί με τον Κ. Μάκαρη

Ναύπλιο| O Eρρίκος Ανδριανόπουλος μαζί με τον Κ. Μάκαρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γεννημένος στο Ναύπλιο και έχοντας διαγράψει μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του Real Estate του Property Management,αποκόμισα σημαντική εμπειρία ούτως ώστε να είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις, που άπτονται της ανάπτυξης της περιοχής μας, ως κατεξοχήν τουριστικού προορισμού και προσέλκυσης επενδύσεων.

Με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα μια πρόταση από τον επί σειρά ετών φίλο μου κ. Μάκαρη, να συμμετέχω στο αξιόλογο σχήμα το οποίο θέλει να τον πλαισιώσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η πολιτιστική κληρονομιά του Ναυπλίου και ευρύτερα του Δήμου μας, η ιστορικότητα, η ποιότητα και αισθητική των ακινήτων της παλαιάς πόλης, αποτελεί αδιάσειστο κριτήριο για την υλοποίηση των σχεδίων ανάπτυξης, σε όλα τα επίπεδα.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι, με τον συνδυασμό του κου Κων/νου Μάκαρη, ο οποίος διαθέτει αξιόλογη εμπειρία στην διαχείριση των κοινών για την ευρωστία του τόπου μας και των πολιτών, θα μπορέσουμε από κοινού να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή πηγή ούτως ώστε να υλοποιήσουμε στο έπακρο, όλα όσα έχουμε από κοινού σχεδιάσει.

Ως εκ τούτου, είναι πλέον δεδομένη η απόφαση μου να συστρατευθώ με την αξιόλογη ομάδα του, ως υποψήφιος, πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα επιτύχουμε στο βέλτιστο δυνατό το επιτυχημένο αναπτυξιακό πρόγραμμα, υπό την καθοδήγησή του, προς όφελος των πολιτών, της τοπικής οικονομίας και ευρωστίας του τόπου μας.

Μετά τιμής,

Ερρίκος Ανδριανόπουλος
CEO-Property management

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων