spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠάτρα| SOS εκπέμπει το τρενάκι για τη συντήρηση του

Πάτρα| SOS εκπέμπει το τρενάκι για τη συντήρηση του

Μόλις τρεις τεχνικοί για μια γραμμή 30 χιλιομέτρων

Μόλις τρία άτομα – και αυτά στη φάση της σύνταξης – είναι ο αριθμός των εργαζομένων που αντιστοιχούν στους τεχνικούς του ΟΣΕ για τη συντήρηση της γραμμής του Προαστιακού.

Οι συνταξιοδοτήσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια χωρίς τα κενά να αναπληρωθούν, αφού δεν γίνονται προσλήψεις, έχουν υποστελεχώσει και αυτή την υπηρεσία του Οργανισμού, με τους τρεις τεχνικούς να κάνουν ότι μπορούν, σε μία γραμμή απαρχαιωμένη, με ράγες που έχουν μπει από τη δεκαετία του ’60.

Οι τρεις τεχνικοί που είναι υπεύθυνοι για την συντήρηση μιας γραμμής πάνω από 30 χιλιομέτρων, έχουν ανάγκη από ενίσχυση, όμως το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί.

Ο ΟΣΕ έχει πάψει να δίνει υλικά που τους είναι απαραίτητα για τις εργασίες που κάνουν για τη συντήρηση της γραμμής και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τους δίνονται ούτε βίδες.

Οι τεχνικοί έτσι αναγκάζονται και ανακυκλώσουν τα υλικά και τα είδη που ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί για διάφορες εργασίες συντήρησης, με αποτέλεσμα αυτό κάποια στιγμή να έχει τις επιπτώσεις του στις παρεμβάσεις για τη συντήρηση της γραμμής, με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων