spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝΑΥΠΛΟ | Ο Δημήτρης Νούλας μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη

ΝΑΥΠΛΟ | Ο Δημήτρης Νούλας μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη

Γνωρίζετε  όλοι ότι το μεγαλύτερο μέρος του υπηρεσιακού μου βίου τον  έχω περάσει στην πόλη του Ναυπλίου. 

Ως Αξιωματικός της ΕΛΑΣ ανέλαβα πολλές υπευθυνότητες που αφορούν στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, τον αγορανομικό έλεγχο, τις τουριστικές υπηρεσίες κ.λ.π., στη μακρά δε αυτή υπηρεσιακή μου διαδρομή είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τα προβλήματα της Πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής και να τα επισημάνω στις τοπικές Δημοτικές, Κρατικές, περιφερειακές και άλλες αρχές, ώστε να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχοντας την εμπειρία αυτή και ασφαλώς διαθέτοντας αρκετό χρόνο, αποφάσισα να μην κινούμαι από κανένα κομματικό ή ιδεολογικό ερέθισμα, αλλά από την υπερκομματική ανάγκη βελτίωσης των συστημάτων ζωής του τόπου μας, να συμμετάσχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου μας, μετέχοντας στον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία και ενεργού δημόσιου παράγοντα κ. Κων/νου Μάκαρη.

Πιστεύω ότι ο κ. Κων/νος Μάκαρης θα φέρει μια νέα πνοή στην πόλη μας και με την σφαιρική σύλληψη των προβλημάτων που τον χαρακτηρίζει θα βελτιώσει κατά πολύ την λειτουργία όλων  των υπηρεσιών και των Νομικών προσώπων του Δήμου μας, που θα αποφέρουν έτσι στους πολίτες του μεγάλου μας Ιστορικού Δήμου, μεγάλη καλυτέρευση της ζωής τους  σε όλα τα επίπεδα.

ΝΟΥΛΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων