spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου δεν μπορεί να είναι μήτρα τραμπουκισμού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου δεν μπορεί να είναι μήτρα τραμπουκισμού

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Παλαιότερα την ειδική αποστολή του τραμπουκισμού κατά των απόψεων της μειοψηφίας την είχε αναλάβει δημοτικός σύμβουλος του Δημ. Κωστούρου ο οποίος τελικά ξεπέρασε τα εσκαμμένα και βρέθηκε -για άλλους λόγους- εκτός δημοτικής πλειοψηφίας. (Τον επανέφερε μετά από μία θητεία στην αντιπολίτευση ο σημερινός δήμαρχος, για λόγους ψηφοθηρικούς που τον έκαναν να ξεχάσει τα όσα του καταμαρτυρούσε δημοσίως για την ηθική του και όχι μόνον).

Τώρα, φτάσαμε στο σημείο, να φλερτάρουν με τα μονοπάτια της τραμπούκικης συμπεριφοράς άνθρωποι που ούτε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως θα φτάσουν σε τέτοια κατάπτωση.

Δεν πίστευα στα μάτια μου βλέποντας τον Τάκη Μπούκουρη, έμμισθο συνεργάτη του Δημάρχου Ναυπλιέων (Γραμματέας του Δήμου) να κινείται χειρονομώντας προς το μέρος του Κώστα Μάκαρη, που είχε ζητήσει και είχε λάβει τον λόγο, προσπαθώντας να εμποδίσει την επιβολή αύξησης στα Δημοτικά Τέλη κατά 40%. Δίπλα του, ο Σταύρος Αυγουστόπουλος, μη σεβόμενος την ιδιότητά του ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ωρυόταν όρθιος χειρονομώντας και προσπαθώντας να φιμώσει τον υπερασπιστικό –υπέρ των Δημοτών- λόγο του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Δεν γνωρίζω αν οι δύο τους συμμετείχαν σε κάποια διαγωνιστική διαδικασία, με βραβείο την εύνοια του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, και έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεπεράσουν ακόμα και την τραμπούκικη συμπεριφορά του Ευάγγελου Λεβεντογιάννη. Ενός γνωστού, για την “ακατέργαστη” συμπεριφορά του, συμβούλου της παράταξης Κωστούρου που, αυτή τη φορά βούτηξε αποδεικτικά έγγραφα από το τραπέζι του Δ.Σ. και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά κατά του Κώστα Μάκαρη o οποίος ευτυχώς κράτησε την ψυχραιμία του.

Για τις συμπεριφορές των δημοτικών του συμβούλων έχει άμεση ευθύνη ο επί κεφαλής της δοκιμαζόμενης πλειοψηφίας, Δημ. Κωστούρος.

Και από την ευθύνη αυτή δεν τον απαλλάσσει το γεγονός ότι όλοι οι σύμβουλοί του ήταν τσιτωμένοι λόγω της εντολής «να περάσει οποσδήποτε η αύξηση κατά 40% των Δημοτικών Τελών». Μια αύξηση που είχε απορρίψει η Αποκεντρωμένη, μετά από την προσφυγή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων και την αντίσταση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του Κώστα Μάκαρη και των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου δεν μπορεί να είναι μήτρα τραμπουκισμού ή φωλεά τραμπούκων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων πρέπει να ξαναβρεί την προσωπικότητα που, επί των ημερών σας κ. Κωστούρο, έχει απολέσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων