spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"Προεκλογική πίσσα" ρίχνει η Περιφέρεια στην Αργολίδα

“Προεκλογική πίσσα” ρίχνει η Περιφέρεια στην Αργολίδα

 

Επί τρία χρόνια αδιαφόρησαν για την ασφάλεια των πολιτων και των επισκεπτών της Αργολίδας αφήνοντας το οδικό δίκτυο σε μαύρα χάλια και τώρα αποφάσισαν να ρίξουν την “προεκλογική” τους πίσσα.

Παρακάτω η απόφαση της Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για έργα ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας:

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 7 Mαρτίου.
Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε η διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων ως προς τα έργα α) ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της ορεινής επαρχίας του Άργους, με προϋπολογισμό 410.000 ευρώ και β) συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού 24 στην Αργολίδα, με προϋπολογισμό 395.000 ευρώ.
Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε σήμερα το πρακτικό 1 του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τα στάδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έργο συνολικού προϋπολογισμού 201.604 ευρώ (249.988,96 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων