spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔιδασκαλική Ομοσπονδία| Νέες κινητοποιήσεις έως και τις 6 Μαρτίου

Διδασκαλική Ομοσπονδία| Νέες κινητοποιήσεις έως και τις 6 Μαρτίου

Σε «Συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών κι εκπαιδευτικών. Ενάντια στην αντιεπιστημονική – αντιπαιδαγωγική ατομική αξιολόγηση του ν.4823/21», καλεί τα μέλη της η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Παράλληλα η ΔΟΕ αναφέρει ότι θα αξιοποιήσει σειρά δράσεων επικοινωνιακού χαρακτήρα προς τους γονείς και τους μαθητές.

Οργανωτικά καλεί σε στάσεις εργασίας σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και κύκλο γενικών συνελεύσεων «μέχρι 10/3, με εισήγηση για νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (σε συνεννόηση με την Ο.Λ.Μ.Ε.) το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου και πραγματοποίηση Ολομέλειας Προέδρων τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με παρουσία των προέδρων σε κινητοποίηση στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στο Διοικητήριο στις 17:00».

Επίσης η ΔΟΕ ανακοίνωσε: «Πραγματοποιούμε μεγάλη συναυλία σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες με τους οποίους συμπορευόμαστε σε χρόνο που θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη «επιμόρφωση» των νεοδιόριστων και τους, επίσης απαράδεκτους, όρους με τους οποίους πραγματοποιείται, στο Ι.Ε.Π. τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 2 μ.μ.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων