Ναύπλιο- 5ο Δημοτικό| Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Πρέπει να διαβάσετε

Εδώ και χρόνια γονείς, δάσκαλοι,μαθητές φωνάζουν για την ανάγκη κατασκευής νέου διδακτηρίου όπου θα στεγαζόταν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου. Φσίνεται ότι αυτό γίνεται πράξη. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει ή θα είναι άλλο ένα “προεκλογικό μπαλόνι”. Αφου το μόνο που παρουσιάστηκε είναι ένα προσχέδιο το οποίο έχει πολύ δρόμο μπροστά του (δημοπράτηση, χρηματικά κονδύλια, ανέγερση). Βεβαίως η δημοτική αρχή η οποία έχει μία 10ετία στον δημαρχιακό θώκο μέχριτώρα δεν είχε κάνει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.
Ελπίζουμε τώρα να έχει αλλάξει κάτι…
Α.Κ

Τι αναφέρει το 5ο Δημοτικό Σχολείο για το θέμα:
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, ο Δήμος Ναυπλιέων παρουσίασε τα σχέδια του νέου διδακτηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, σε οικόπεδο στην περιοχή της οδού Αγίου Αδριανού.Η παρουσίαση έγινε στο χώρο όπου το προσωρινά στεγάζεται το 5ο Δημοτικό, δηλ. στο 2ο Δημοτικό. Τα σχέδια είναι έτοιμα να κατατεθούν προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Τα υπόλοιπα (δημοπράτηση, χρηματικά κονδύλια, ανέγερση) ακολουθούν.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο