spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ 18άχρονος Νικος Ζουγλης από το Άργος στον Αστέρα Τρίπολης

Ο 18άχρονος Νικος Ζουγλης από το Άργος στον Αστέρα Τρίπολης

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΝΙΚΟ ΖΟΥΓΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο 18χρονος Νίκος Ζουγλής από το Άργος πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE με την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90 λεπτό να χρηστεί σκόρερ αλλα ο τερματοφύλακας Τσιντώτας απέκρουσε το πλασέ του νεαρού.

Ο Νίκος Ζουγλής γεννήθηκε στις 14 -11-2003 στο Άργος.. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ με προπονητές τον ΚΛΕΟΒΟΥΛΟ ΚΑΛΤΑΚΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΣΑ.

Συμμετείχε σε όλες τις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καθώς και στην περιφερειακή ομάδα .

Το 2019 Σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγγραφή από τον ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ όπου αγωνίστηκε στην Κ17.Την περίοδο 2020-2021@2021-2022 αγωνίστηκε στην ομάδα Κ-19 με προπονητή τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΒΙΚΑ και το 2021 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Την φετινή χρονιά ξεκίνησε στην Κ19 και με εντολή του προπονητή ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ανέβηκε στην μεγάλη ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή το Σάββατο 18-2-2023 στον αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Τρίπολη.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ συνχαίρει τον Νίκο Ζουγλή και του εύχεται υγεία δύναμη και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Επίσης συνχαίρει και ευχαριστεί και τον προπονητή της Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΒΙΚΑ για την βοήθεια προς το νεαρό ποδοσφαιριστή καθώς και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ και ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την άψογη συνεργασία με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων