spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο- Ορφανός| Ούτε ένα μέτρο πίσσα δεν έχει πέσει στο δήμο

Ναύπλιο- Ορφανός| Ούτε ένα μέτρο πίσσα δεν έχει πέσει στο δήμο

Η τοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» κ. Δημήτρη Ορφανού για την κατάσταση του οδικού δικτύου στον Δήμο Ναυπλιέων:


«Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, ο πρώτος τουριστικός προορισμός της χώρας χειμώνα-καλοκαίρι, με ιστορία που αποπνέεται σε κάθε γωνιά και κτίριο, το Ναύπλιο, αντιμετωπίζεται από την δημοτική αρχή σαν προίκα που της ανήκει.

Πολυετής διοίκηση με μηδενικά έργα που αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Δρόμοι που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο και θέτουν σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς.

Ούτε ένα μέτρο πίσσα δεν έχει πέσει στον Δήμο Ναυπλιέων και οι τουρίστες που μας επισκέπτονται αναρωτιούνται: Υπάρχει Δημοτική Αρχή σ’ αυτόν τον όμορφο τόπο;
Οικιστικοί αλλά και αγροτικοί δρόμοι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να κάνει έστω μια υποτυπώδη επούλωση λάκκων!

Επιχειρηματίες που ξοδεύουν αδρά για να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους και πληρώνουν υψηλά δημοτικά τέλη, απαιτούν σεβασμό και άριστη παροχή υπηρεσιών από τους διοικούντες.
Οι αγρότες που προσπαθούν να επιβιώσουν απαιτούν σεβασμό και δρόμους ασφαλείς που θα διευκολύνουν την δύσκολη εργασία τους!

Όλοι εμείς οι δημότες απαιτούμε ασφαλή μετακίνηση που δεν θα θέτει σε κίνδυνο ούτε την ζωή μας αλλά ούτε και την κινητή περιουσία μας.
Μην επαναπαύεστε κύριοι στην ομορφιά και την βαριά ιστορία του τόπου μας ασχημονείτε εις βάρος της και δεν θα το επιτρέψουμε άλλο.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων