ΣΥΡΙΖΑ για Μαντά| Θα απομπέψει τον κακοπληρωτή βουλευτή του ο Μητσοτάκης;

Πρέπει να διαβάσετε

600.000 ευρώ χρέη και κανείς δεν τον ενοχλεί

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης και του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά, ο οποίος καταγγέλλεται πως κατέχει offshore εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ ενώ έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ.

“Την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ και απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο:

Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και φυσικά πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά και αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του.

Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις. Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;” καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο