spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ καρδιά της Ελληνικής Τοξοβολίας χτυπά στο Ναύπλιο

Η καρδιά της Ελληνικής Τοξοβολίας χτυπά στο Ναύπλιο

Για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινότητα της τοξοβολίας στρέφει το ενδιαφέρον της Ναύπλιο, μέσω των 2 διοργανώσεων που θα φιλοξενηθούν στην Αγία Τριάδα Μιδέας, το δεύτερο (11-12) και το τρίτο (18-19) Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου του 2023.
Η αρχή θα γίνει το διήμερο 11 & 12 Φεβρουαρίου, όπου ο Δήμος Ναυπλιέων, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Α.Ο. Μέρμπακα θα διοργανώσουν αγώνα πανελλήνιας εμβέλειας για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλα τα είδη τόξου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας, δράση που εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας.

 


Παράλληλα, και στις ίδιες εγκαταστάσεις, η Αγία Τριάδα θα φιλοξενήσει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου 2023 το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας την Παρασκευή με τελετή έναρξης και επίσημη προπόνηση. Ο Δήμος Ναυπλιέων, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Α.Ο. Μέρμπακα, συνδιοργανώνουν έναν εκ των σημαντικότερων αγώνων πανελληνίως, μια ακόμη απόδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της Αργολίδας, αλλά και της Πελοποννήσου, στο άθλημα.

Η ανάθεση διοργάνωσης τέτοιων αγώνων αποτελεί αναγνώριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στις ικανότητες και την τεχνογνωσία των ανθρώπων του Δήμου Ναυπλιέων και του Α.Ο. Μέρμπακα, καθώς από κοινού έχουν διοργανώσει πληθώρα αγώνων κατά το παρελθόν, που διαφήμισαν το Ναύπλιο και την Αγία Τριάδα σε όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων