Συνάντηση Μάκαρη με Πέτσα

Πρέπει να διαβάσετε

Συνάντηση σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 μεταξύ του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα και του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων, κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Στην συζήτηση τέθηκαν φλέγοντα ζητήματα, που αφορούν τον Δήμο αλλά και την τοπική κοινωνία, ενώ την ίδια στιγμή συζητήθηκαν θέματα, που σχετίζονται με βασικές υποδομές πολιτιστικού, τουριστικού και τοπικού χαρακτήρα.

Ο κύριος Μάκαρης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το όραμα του για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου αλλά και την ανάδειξη της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου, τονίζοντας την σημασία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην στήριξη των πολιτών, της κοινωνίας αλλά και της τοπικής οικονομίας.

Από την πλευρά του, ο κύριος Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τον κύριο Μάκαρη και δεσμεύτηκε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε εμπεριστατωμένη πρόταση και παρέμβαση, που θα συμβάλει στην βελτίωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στην αναβάθμιση της περιοχής μας, καθώς αυτό αποτελεί προτεραιότητα της
Κυβέρνησης.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο