spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΨηφό επιστοσύνης σε Καμπόσο δίνει το Άργος!!

Ψηφό επιστοσύνης σε Καμπόσο δίνει το Άργος!!

Ο δήμος Άργους Μυκηνών αποφάσισε. Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση, για κοπή πίτας και όχι προεκλογική, οι δημότες του δήμου Άργους Μυκηνών αποφάσισαν! Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον δήμαρχο και Πρόεδρο των Δημάρχων της Πελοποννήσου Δημήτρη Καμπόσο και στη δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας».

Το δήμαρχο των έργων. Αυτόν που άλλαξε την πορεία αυτού του τόπου. Αυτόν που οδηγεί το δήμο στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. Παρά τα προβλήματα. Παρά τη δεκαετή οικονομική κρίση! Παρά την πανδημία!

Παρά τα τόσα προβλήματα της χώρας ο δήμος Άργους Μυκηνών βγήκε αλώβητος από τις απανωτές κρίσεις και πορεύεται στο μέλλον με σταθερό οδηγό τον Δημήτρη Καμπόσο και τη δημοτική παράταξη Αλλαγή Πορείας.

Χθες ο κόσμος που συνέρρευσε και γέμισε ασφυκτικά το Πανταζής Royal ήταν εκπληκτικός. Έφτανε κυριολεκτικά μέχρι τον προαύλιο χώρο καθιστώντας την συγκέντρωση την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων δυσκολεύονται να κάνουν τέτοια συγκέντρωση. Ούτε η κακοκαιρία δεν έγινε εμπόδιο για τους εκατοντάδες ανθρώπους που συνέρρευσαν στην Δαλαμανάρα.

Η δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας» και ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος ευχαρίστησαν όλες και όλους για την παρουσία τους και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν ακόμη πιο εντατικά τη δουλειά για τη δημιουργία ενός δήμου προτύπου ώστε να τον οδηγήσουν το 2030 μεταμορφωμένο στον καλύτερο δήμο της Πελοποννήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων