Άργος| Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Πρέπει να διαβάσετε

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητήριου Αργολίδας παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοικήσης, βουλετ’ων καο φορέων του νομού μας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και εκπρόσωπος του Επιμελητηριακού θεσμού από το 2017 κ. Ψυχογιος ηταν παρών στην εκδήλωση και δήλωσε τα εξής

“Χθες στο πρώτο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Αργολίδας για το 2023 κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.
Το Επιμελητήριο αποτελεί για μένα ένα μεγάλο σχολείο. Από το 2017 μέχρι σήμερα υπηρετώντας τον Επιμελητηριακό θεσμό δίπλα στους πλέον έμπειρους, έμαθα πάρα πολλά. Ζητήματα που αφορούν την πραγματική οικονομία, την καθημερινότητα, τις ανάγκες των επιχειρήσεων μας και την ανάπτυξη του νομού.
Φέτος και μετά την απόφαση μου να δώσω την μάχη των εθνικών εκλογών, θεωρώ αυτονόητο ηθικό μου καθήκον να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και από αυτό το νέο μετερίζι, στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας του νομού Αργολίδας καθώς και στην διαμόρφωση πολιτικών που θα δημιουργήσουν ένα πεδίο ανάπτυξης των επιχειρήσεων μας στο μέλλον.
Πολλές ευχές για για καλή και δημιουργική χρονιά στον πρόεδρο , σε όλα τα μέλη του Δ.Σ, στους εργαζόμενους-ες , καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις-μέλη μας”.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο