spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤάσος Λάμπρου για Eurologic | Καλά ξεμπερδέματα!!!

Τάσος Λάμπρου για Eurologic | Καλά ξεμπερδέματα!!!

 

Έχω ένστικτο να εντοπίζω τα λαμόγια.
Μια σημαντική παρέμβαση, μια ακόμη δικαίωση.
Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι έχω πολύ καλό ένστικτο στις κακοτοπιές, εντοπίζω εύκολα στοιχεία κακοδιοίκησης.
Πριν 1,5 χρόνο είχα επισημάνει με επίσημη παρέμβαση ότι ο εξωτερικός οικονομικός συνεργάτης του Δήμου Ερμιονίδας αλλά και άλλων Δήμων της Αργολίδας δεν είχε ανταποκριθεί στις συμβατικές υποχρεώσεις, δεν είχαμε έγκαιρη σύνταξη Ισολογισμού και Απολογισμού για την οικονομική χρήση του 2020, επίσης είχα επισημάνει ότι ήταν το λάθος να μην συνεργαστούμε με επαγγελματία της Ερμιονίδας και να στηριζόμαστε σε επαγγελματίες των Αθηνών.
Επίσης ακόμα περιμένω τους λόγους που είχε επιλεγεί αυτή η συνεργασία των δύο πρώτων χρόνων.
Ευτυχώς για το οικονομικό έτος 2022 επικράτησε η κοινή λογική η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Ερμιονίδας ομόφωνα διέκοψε αυτήν την συνεργασία.
Δυστυχώς για πολλούς για μια φορά ακόμη δικαιώθηκα, στις τελευταίες ημέρες είχαμε εξελίξεις, ο συγκεκριμένος εξωτερικός οικονομικός συνεργάτης- εταιρεία έχει στην πλάτη του μια πλειάδα κατηγοριών για κακή διαχείριση, δεν τηρούσε τον κώδικα βιβλίων και στοιχείων, διακινούσε πλαστά τιμολόγια, πλαστές ενημερότητες.
Καλά ξεμπερδέματα για πολλούς και ιδιαίτερα σε πολλές διοικήσεις Δήμων, ιδιαίτερα της Αργολίδας.
Εμένα να με ακούτε καλά όλοι οι αιρετοί, έχω το χάρισμα να εντοπίζω τους μοιραίους, τους επικίνδυνους για το συμφέρον των Δημοτών, τούς κηφήνες της Δημοσίας περιουσίας.
Περιμένω ειλικρίνεια να μάθουμε επιτέλους ποιοί προωθούσαν την συγκεκριμένη εταιρεία σε όλους τους Δήμους για την τεχνογνωσία της και για την δυνατότητα της να ξεπερνάει τα εμπόδια του νόμιμου γραφειοκρατικού ελέγχου όπως υποστήριζαν…..
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Καθηγητής Κοινωνικής εκπαίδευσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων