spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση Δ.Κωστούρου με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Συνάντηση Δ.Κωστούρου με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2022 τη βουλευτή Α΄Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη.
Την περίοδο που η κ. Κεφαλογιάννη διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού οι δυο τους είχαν στενή συνεργασία για θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου Ναυπλιέων.
Στην σημερινή συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Νάντια Αναστασίου, Αλέκος Λυκομήτρος, Νίκος Χρόνης, Παναγιώτης Λέντζος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Θεοδωρακίδης, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Τάσος Ζαφείρης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννης Μπούνος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Νίκος Γεωργαντάς, συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν για την τρέχουσα τουριστική περίοδο που αναμένεται να ξεκινήσει.
Η πρώην Υπουργός, αφού εξομολογήθηκε την αγάπη της για το Ναύπλιο, δήλωσε γοητευμένη με την πόλη λέγοντας πως είναι η ομορφότερη και εξέφρασε την επιθυμία να την επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων να της απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για την επίσκεψη αυτή.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δώρισε στην κα Κεφαλογιάννη ως δείγμα φιλοξενίας για τη παρουσία της στο Δήμο μας, μια αναμνηστική αρχαία τριήρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων