spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑReunion στο Ναύπλιο για τα αγαπημένα μοντέλα των ’90s

Reunion στο Ναύπλιο για τα αγαπημένα μοντέλα των ’90s

Λάμψη, επιδείξεις μόδας, υπέροχα ρούχα και φωτογραφίσεις σε περιοδικά που γίνονταν talk of the town -τα 90s ήταν μια χρυσή δεκαετία για τη μόδα και η περίοδος όπου μεσουράνησαν τα διασημότερα super models.
Μεγάλο μέρος όλης αυτής της επιτυχίας ήταν και τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού μόντελινγκ, που άνθισε επίσης εκείνα τα χρόνια, με τις Ελληνίδες καλλονές να κάνουν μεγάλη καριέρα τόσο στην χώρα μας , όσο και στο εξωτερικό.
Εκτός, όμως, από την δουλειά φαίνεται πως είναι και πολύ καλές φίλες, έχοντας αναπτύξει δυνατές προσωπικές σχέσεις, αφού όπως είδαμε από μία πρόσφατη ανάρτηση στον λογαριασμό της Ρέας Τουτουνζή έκαναν το δικό τους reunion και βρέθηκαν για εκδρομή στο Ναύπλιο.
Νόνη Δούνια, Κάλλι Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδη, Κορίνα Στεργιάδου, Εύη Αδάμ και Μάνια Ντέλου συναντήθηκαν στο Νάυπλιο και έκαναν την δική τους επανένωση.
Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Μάνια Ντέλου στα Instagram Stories όλες τους παραμένουν λαμπερές και όμορφες, χωρίς να έχουν χάσει τίποτα από την φρεσκάδα και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων