Προσφορά αγάπης από την Ε.Π.Σ.Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Με πυξίδα μας την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο, σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2023 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ο Πρόεδρος Βασίλης Σιδέρης μαζί με το Δ.Σ. και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού και ο Πρόεδρος Νίκος Δελής παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους – Μυκηνών για να διανεμηθούν εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων στα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά, στις άπορες οικογένειες, στα μοναχικά και τα ηλικιωμένα άτομα που αυτό εξυπηρετεί.

Επίσης η Ε.Π.Σ.Αργολίδας συγκέντρωσε και παρέδωσε στον Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας που προορίζονται για τις καθημερινές ανάγκες σίτισης των εξυπηρετούμενων συμπολιτών μας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών ευχαριστούν τα αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή την αξιοθαύμαστη κοινωνική δράση προσφοράς αγάπης από την αθλητική οικογένεια προς το συνάνθρωπο.

Καλά Χριστούγεννα!
Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, ομόνοια και ευημερία!