spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος|Η διάρρηξη στο χρυσοχοείο και τα δημοτικά κτίρια

Άργος|Η διάρρηξη στο χρυσοχοείο και τα δημοτικά κτίρια

Η “Συμφωνία Δημιουργίας” με ένα εμπαθές κείμενο το οποιο ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να πείσει ότι το χρυσοχοείο που διέρρηξαν προ ημερών είναι μάλλον “δημοτικό κτίριο” το οποίο θα πρέπει από ότι λένε να φυλάσσεται από το προσωπικό ασφαλείας το οποίο ο δήμος χρησιμοποιεί για την φύλαξη των δημοτικών κτιριών.

Απ’ όσο γνωρίζουμε εμείς οι αδαείς η φύλαξη των πολιτών είναι ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι του δήμου, εκτός αν οι αρμοδιότητες άλλαξαν και “πέρασαν” στους δήμους. Αν ξέρει κάτι παραπάνω η “Συμφωνία Δημιουργίας” ας μας το πεί

Ολόκληρο το κείμενο της “Συμφωνίας Δημιουργίας” παρακάτω:

Το «Silver Alert» αναζητά από χθες το πρωί την «θρυλική» εταιρεία φύλαξης δημοτικών κτιρίων κ.λ.π. του Δήμου Άργους-Μυκηνών (Security), της οποία η δράση δυστυχώς αγνοείται.
Οι δημότες του Άργους και όχι μόνο αναρωτιούνται με ποιο τρόπο χθες στις 4:30 τα ξημερώματα, κακοποιοί σήκωσαν από γνωστό χρυσοχοείο που δραστηριοποιείται στο κέντρο του Άργους, (20μέτρα από την πλατεία δημοκρατίας-λαϊκή αγορά και 100μέτρα από την κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου) χρηματοκιβώτιο με μεγάλης αξίας περιεχόμενο και αγωνιούν για τις δικές του περιουσίες!!!
Η κλοπή έγινε κάτω από την μύτη της «ένδοξης ομάδας ασφαλείας» του Δήμου κυριολεκτικά. Η ομάδα ασφαλείας υποτίθεται ότι περιπολεί κυρίως στο κέντρο της πόλης.
Που βρίσκονταν οι «επίλεκτοι φύλακες» του Δήμου;
Πόσοι απασχολούνται στην περιβόητη υπηρεσία ασφάλειας του Δήμου και ποιοι περιπολούσαν εκείνη την στιγμή, που βρίσκονταν (αν βρίσκονταν) και γιατί δεν αντέδρασαν στο σοβαρό αυτό περιστατικό εγκληματικότητας, τελικά τι υπέπεσε στην αντίληψή τους και τι ανέφεραν στην αστυνομία για το περιστατικό;
Το μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου που δίνει ο Δήμος μας κάθε χρόνο, στην συγκεκριμένη εταιρεία ασφάλειας, δυσκολεύει τον Δημότη να κρίνει ποιοι του προκαλούν τελικά την μεγαλύτερη οικονομική ζημιά. Είναι αυτοί που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν ή οι κακοποιοί που μας ληστεύουν;
Με 500.000 ευρώ περίπου ετησίως το οποίο αντιστοιχεί στο 75% περίπου των τακτικών ετήσιων οικονομικών επιχορηγήσεων από το κράτος στο Δήμο μας αφιερωμένο στην ασφάλειά μας, κανονικά θα έπρεπε να είχαμε έναν ολόκληρο επαγγελματικό στρατό στη διάθεση των δημοτών μας και τέτοια περιστατικά να ήταν βούτυρο στο ψωμί τους.
Όμως αντ’ αυτού ουδείς, ούτε καν το Silver Alert, γνωρίζει που βρίσκεται αυτή η θρυλική δύναμη ασφάλειας του Δήμου ούτε και με τι ασχολείται.
Τελικά μόνο ένα θαύμα μπορεί να μας αποκαλύψει αν αυτοί οι Security Masters του Δήμου Άργους-Μυκηνών υπάρχουν, που δραστηριοποιούνται, ποιες βάρδιες κάνουν, πόσα εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας των πολιτών προλαμβάνουν και με τι τελικά ασχολούνται εκτός από το να ανεβοκατεβάζουν μπάρες.
Είναι η ερώτηση των 500.000 ευρώ περίπου ετησίως στην οποία θα επανερχόμαστε ξανά και ξανά αλλά μάλλον δεν θα πάρουμε ποτέ απάντηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων