spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Ναύπλιο| Η Καστραντά Γεωργία υποψήφια με τον Κ.Μάκαρη

Ναύπλιο| Η Καστραντά Γεωργία υποψήφια με τον Κ.Μάκαρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Έχω γεννηθεί στο Ναύπλιο, έχω μεγαλώσει στο Ναύπλιο και είμαι μητέρα 2 τέκνων και νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Πήρα την απόφαση για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τα κοινά που αφορούν την πόλη στην οποία ζω αλλά και ευρύτερα τον Δήμο μας.

Μέσα από την δουλεία μου αγάπησα τους συνανθρώπους μου και έτσι έχω μάθει να στέκομαι στο πλευρό τους. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Για να μπορέσω όμως να πραγματοποιήσω όλα αυτά που με απασχολούν, όπως είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής, η αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας που πρέπει να έχει η κάθε Δημοτική Αρχή και θα αφορά τις προτεραιότητες στην άσκηση των καθηκόντων της, η διαφάνεια και η καλή διαχείριση των πεπραγμένων, θα πρέπει να αλλάξει και η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συνταχθώ και εγώ μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να γίνουν πράξη όλα αυτά που προανέφερα. Και σε όλα αυτά να προσθέσω και την ανιδιοτελή προσφορά του και στα δύο Νοσοκομεία Άργος και Ναύπλιο.

Για αυτό λοιπόν δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στις προσεχείς εκλογές και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να πράξουν το ίδιο.

Καστραντά Γεωργία

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων