spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠ. Ψυχογυιός|Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Π. Ψυχογυιός|Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Καθημερινά παρακολουθώ στελέχη της ΝΔ που προσπαθούν να χρεώσουν συλλογική ευθύνη στο ΠΑΣΟΚ και όλους εμάς για το σκάνδαλο Καϊλή. Η αφωνία τους όλο τον προηγούμενο καιρό για Πάτσηδες, Λιγνάδηδες ,υποκλοπές και παρακολουθήσεις,λίστες Πέτσα και για πόσα άλλα σκάνδαλα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη είναι παροιμιώδης και καθιστά την τωρινή προσπάθεια τους αστεία.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έστησε μηχανισμούς συγκάλυψης ούτε σιώπησε ,αντιθέτως διέγραψε ακαριαία την κ.Καϊλή. Γιατί ακριβώς πιστεύουμε ότι τέτοια φαινόμενα είναι που διώχνουν τον κόσμο από την ενασχόληση με την πολιτική και τα κοινά. Και αυτό είναι μια κίνηση ήθους και συνέπειας. Ένας διαρκής αγώνας απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούμαστε σήμερα με το ΠΑΣΟΚ προερχόμαστε μέσα από την κοινωνία.

Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα στην καθημερινότητα, στις τοπικές μας κοινωνίες, στην δουλειά μας και στην ζωή μας .Δεν είμαστε ξεκομμένοι από αυτά ούτε προνομιούχοι. Απλά μπροστά σε όσα ζούμε έχουμε επιλέξει την συμμετοχή ως μέσο για να προσφέρουμε και να δώσουμε λύσεις στον ελληνικό λαό, και όχι να πλουτίσουμε.

Η πορεία μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη και γι’αυτή θα κριθούμε τον επόμενο καιρό. Προχωράμε περήφανα και με το κεφάλι ψηλά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ
Οικονομολόγος
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων