spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαυπλιά Ενωμένη| Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Τριάδας

Ναυπλιά Ενωμένη| Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Τριάδας

Απαίτηση της κοινωνίας μας είναι σχολεία σύγχρονα και ασφαλή για τα παιδιά μας, ιδιαίτερα μετά το πρόσφατο τραγικό γεγονός στο δημοτικό σχολείο των Σερρών.

Η κατασκευή του νέου σχολικού συγκροτήματος στην Αγία Τριάδα γίνεται παράλληλα με τη λειτουργία του υφιστάμενου παλιού κτιρίου και στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, περιορίζοντας μάλιστα ασφυκτικά το προαύλιο του λειτουργούντος δημοτικού σχολείου.

Η “ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ” θεωρεί πως χρέος όλων μας είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διασφαλίσουμε ότι τηρούνται απόλυτα τα πρωτόκολλα και οι κανόνες ασφάλειας για τα παιδιά μας.
Μετά την πρόσκληση που δέχτηκε από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας, η νέα μας δημοτική παράταξη “ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟ, ανταποκρίθηκε άμεσα και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε τον χώρο που γίνονται οι εργασίες.


Διαπιστώσαμε λοιπόν από κοντά αυτό που τόσο καιρό ανησυχεί και προβληματίζει τους γονείς, πως τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί προς αποφυγή ατυχημάτων στον περιβάλλοντα χώρο δεν είναι επαρκή και βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παιδιών, έχοντας πάντα υπόψη πως οι εργασίες γίνονται και εν ώρα μαθημάτων!

Η “ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ” προτείνει την άμεση διενέργεια ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες που να μας βεβαιώνει ότι τηρούνται στο έπακρο τα πρωτόκολλα και οι κανόνες ασφάλειας χωρίς να κινδυνεύουν τα παιδιά!

Η “ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ” είναι εδώ για να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών. Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία με τους γονείς του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας και με βαθύ αίσθημα ευθύνης βρίσκουμε μαζί τη δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε.
Δεν θα μείνουμε απαθείς. Θα παρεμβαίνουμε, θα ελέγχουμε, θα προτείνουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων