spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπιμελητήριο Αργολίδας| Ολοκληρώθηκε σεμινάριο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Επιμελητήριο Αργολίδας| Ολοκληρώθηκε σεμινάριο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των επιχειρήσεων – μελών του διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τo IST College (αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας), με θέμα «Βασικά οικονομικά εργαλεία για επιτυχημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 12 ωρών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας κατά τη χρονική περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2022 και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η απόκτηση των απαραίτητων οικονομικών γνώσεων και η κατανόηση οικονομικών καταστάσεων, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία και η κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από τον έμπειρο καθηγητή κ. Παναγιώτη Βελισσαρίου (ο οποίος διαθέτει τριακονταετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις ως Manager και Director), να γνωρίσουν βασικά οικονομικά εργαλεία για τη διαχείριση της επιχείρησής τους όπως είναι οι στρατηγικές τιμολόγησης, οι εμπορικές και οι εκπτωτικές πολιτικές, η σπουδαιότητα των προϋπολογισμών, οι ισολογισμοί, η ανάλυση νεκρού σημείου και να κατανοήσουν την εκπαιδευτική ύλη μέσω πρακτικών – πραγματικών παραδειγμάτων και ασκήσεων.

Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τις γνώσεις που αποκόμισαν καθώς και από την άρτια διοργάνωση του σεμιναρίου, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα τους χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων