spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠανεπιστήμιο Πατρών| Ερχονται οι Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας

Πανεπιστήμιο Πατρών| Ερχονται οι Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας

Στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών», το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, θα υλοποιήσει, Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας, στις 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2022 καθημερινά από 12.00 – 15.00, για τους φοιτητές/τριες και τους απόφοιτους/τες του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Υπεύθυνος Έργου: κ. Δημήτριος Μούρτζης, Καθηγητής/Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ερευνών Π.Π. email: mourtzis@lms.mech.upatras.gr

Οι Ημέρες Καριέρας συμβάλλουν στην προώθηση των ευκαιριών απασχόλησης και αποτελούν έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης της αγοράς εργασίας.

Στις διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας, οι φοιτητές/τριες και οι απόφοιτοι/τες του Πανεπιστημίου Πατρών, έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας Ζoom σε πραγματικό χρόνο με τους υπεύθυνους προσλήψεων των εταιρειών και να πληροφορηθούν για τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η κάθε εταιρεία, σχετικά με τις κενές θέσεις εργασίας τις οποίες διαθέτουν προς κάλυψη και να υποβάλλουν ερωτήματα.

Οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι/τες του Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τη σύνταξη ενός ελκυστικού βιογραφικού, τις τεχνικές μιας επιτυχημένης συνέντευξης και της παρουσίασης του εαυτού τους σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά και της χρησιμοποίησης της τεχνολογίας στην ανεύρεση θέσεων εργασίας.

Παράλληλα θα έρθουν σε επαφή με εταιρείες τις οποίες θα επιλέξουν, με πιθανούς εργοδότες και θα πληροφορηθούν για τις ευκαιρίες εργασίας του κλάδου τους. Η δράση επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων των εταιρειών να συναντήσουν δυνητικούς υποψήφιους και τελικά να προσελκύσουν ταλέντα τα οποία έχουν εκπαιδευτεί σε συγκεκριμένους τομείς.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα T. Μιχαλακέα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, στο e-mail pmihalakea@upatras.gr, τηλ: 2610 969662. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να υποβάλετε μέσω της φόρμας που είναι διαθέσιμη εδώ.

Πληροφορίες για την εκδήλωση, τις συμμετέχουσες εταιρείες και τους συνδέσμους παρακολούθησης μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cais.upatras.gr/career-days-page

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων