spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓηροκομείο Ναυπλίου| Δωρεά 10.000 ευρώ για την ανακαίνιση της κουζίνας

Γηροκομείο Ναυπλίου| Δωρεά 10.000 ευρώ για την ανακαίνιση της κουζίνας

Η κα Βασιλική Ξυλινά, ιδιοκτήτρια της “Vasiliki – galerie d’art” στο Ναύπλιο με συγκίνηση ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η δωρεά από τη φίλη της εικαστικό Χαρά Μαρή- Γρύλου προς το Γηροκομείο Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει η κα Ξυλινά:

“Το ποσό της δωρεάς 10.000€ κατατέθηκε στις 29/11/2022 από τον «Οργανισμό Αξιο(ν)ποιώ», υπό τη προεδρία του συζύγου της Γιάννη Γρύλου, στο τραπεζικό λογαριασμό του Γηροκομείου Ναυπλίου στην Εθνική Τράπεζα και θα χρησιμοποιηθεί για την ανακαίνιση της κουζίνας του Γηροκομείου προς όφελος των 40 τροφίμων.

Ευχαριστώ από καρδιάς την εικαστικό Χαρά Μαρή-Γρύλου που είχε εκθέσει τα έργα της με θέμα «Αποτυπώματα» από 13 μέχρι 21 Αυγούστου 2022 στη γκαλερί μου Vasiliki-galerie d’art, Φαβιέρου 1 & Σταϊκοπούλου 50, στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Η έκθεση αυτή είχε αφιλοκερδώς οργανωθεί, όπως όλες οι εκθέσεις των εικαστικών από τη γκαλερί μου Vasiliki – galerie d’art, και αναλαμβάνω, ως γνωστόν, όλα τα έξοδα.

Η Χαρά Μαρή – Γρύλου έχοντας μεγαλώσει στο Ηράκλειο Κρήτης, σε μια οικογένεια γνωστή για τις ανθρώπινες αξίες της, άκουσε με πολλή αγάπη την εισήγηση μου για μια δωρεά προς όφελος των τροφίμων του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Σήμερα με ιδιαίτερη συγκίνηση την ευχαριστώ από καρδιάς.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων