spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓ. Γκιόλας| Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να στηριχθούν άμεσα

Γ. Γκιόλας| Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να στηριχθούν άμεσα

Την Έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που αποτελούσαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, προχτές Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συναντήθηκαν με πολλούς εκθέτες και οι συνομιλίες μαζί τους ήταν άκρως ενδιαφέρουσες με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε δηλώσεις τους τόνισαν την ανάγκη να στηριχτεί ο χώρος της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας με οικονομική ενίσχυση από τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό κάτι το οποίο δεν διαφαίνεται μέχρι σήμερα από τις επιλογές της Κυβέρνησης της ΝΔ, αφού στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της βρίσκονται μόνο οι πολύ μεγάλες επιχειρήσεις. Επιπλέον, καυτηρίασαν τη στάση των Τραπεζών, οι οποίες θέτοντας πολύ αυστηρά κριτήρια σχεδόν απαγορεύουν το δανεισμό στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τέλος απένειμαν τα εύσημα τόσο στους διοργανωτές για την άψογη λειτουργία της Έκθεσης και εξήραν την μεγάλη προσπάθειά τους να σταθούν όρθιοι κατά τη διάρκεια της τελευταίας δωδεκαετίας, χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχουν δεχτεί πολλά πλήγματα από τις διαδοχικές κρίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων