spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΌσο σανό και να ρίχνετε κ. Μητσοτάκη οι πολίτες δεν το τρώνε

Όσο σανό και να ρίχνετε κ. Μητσοτάκη οι πολίτες δεν το τρώνε

Είναι γνωστή η μέθοδος για αλλαγή κλίματος και αλλαγή ατζέντας με άλλα θέματα, όταν η επικαιρότητα δημιουργεί πρόβλημα στην Κυβέρνηση.

Αυτό όμως που βλέπουμε και βιώνουμε το τελευταίο διάστημα δεν έχει προηγούμενο.

Αποδεικνύει δε τη δεινή θέση που βρίσκεται η Κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά.
Όποιον τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό και να παρακολουθείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κατακλύζεσαι από τόνους σανό. Νομίζουν ότι οι πολίτες είναι τόσο ανώριμοι ώστε να το καταπιούν.

Αρχίσαμε με την Πισπιρίγκου, μετά από λίγο, όταν δεν «πούλαγε» η Πισπιρίγκου, περάσαμε στον Κολωνό, για ένα μικρό διάστημα από τα Πετράλωνα και τώρα που σφίξανε τα πράγματα περισσότερο βγάλαμε στη σέντρα τον πατέρα Αντώνιο.

Σίγουρα είναι κοινωνικά θέματα που αναδεικνύουν την σαπίλα της κοινωνίας, προβληματίζει όμως η σύμπτωση και η συγκυρία.
Συγχρόνως όμως αναδεικνύουν και την ανεπάρκεια των κρατικών φορέων και των ελεγκτικών μηχανισμών.

Η ακρίβεια καλπάζει, δεν τολμάς να μπεις σε super market, όσο για το «Καλάθι», μάλλον έχουν χάσει τα αβγά και τα καλάθια.

Οι τιμές στα καύσιμα έχουν απογειωθεί, το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο έχουν γίνει αποτρεπτικά ακόμα και για το μέσο βαλάντιο, ευτυχώς που ο καλός Θεούλης μέχρι στιγμής μας προστατεύει αλλά μέχρι πότε.

Η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και με την ευθύνη της Κυβέρνησης έχει απογειωθεί, οι υποκλοπές οδήγησαν σε εκτροπή της Δημοκρατίας. Δεν τολμάς να μιλήσεις στο τηλέφωνο γιατί παρακολουθούν όλοι όλους.

Τα δε ΜΜΕ που είναι καλοταϊσμένα από τον κ. Πέτσα προσπαθούν με τον σανό τους να μας αποπροσανατολίσουν.

Μην προσπαθείτε κ. Μητσοτάκη με τέτοιους τρόπους να επιβιώσετε πολιτικά. Οι πολίτες πλέον σας έχουν πάρει είδηση, δεν τρώνε σανό και η απάντηση θα είναι ανάλογη με αυτό που σας αξίζει , γιατί όχι απλώς δεν λύσατε προβλήματα αλλά είτε μεγεθύνατε τα υπάρχοντα ή δημιουργήσατε νέα.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων