spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΜέθανα| Η Χερσόνησος Μεθάνων θέλει να γίνει αυτόνομος δήμος

Μέθανα| Η Χερσόνησος Μεθάνων θέλει να γίνει αυτόνομος δήμος

Πανό για την Ανεξαρτητοποίηση της ΧερσοΝήσου Μεθάνων, ανάρτησε η Συντονιστική Επιτροπή που διεξάγει τον αγώνα για την διοικητική ανεξαρτητοποίηση των Μεθάνων.

Η Συντονιστική Επιτροπή για την Ανεξαρτητοποίηση της Χερσονήσου Μεθάνων, κινητοποιείται έντονα τον τελευταίο καιρό, με συνταντήσεις με πολιτικούς παράγοντες.

Συγκεκριμένα, μέλη της Επιτροπής συναντήθηκαν στις 19 Οκτωβρίου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κωνσταντίνο Εμμανουήλ Ζαχαριάδη.

Ο κύριος Ζαχαριάδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που τέθηκαν εκ μέρους της επιτροπής .

Για το θέμα της ανεξαρτητοποίησης του Δήμου Μεθάνων, επιφυλάχτηκε να διατυπώσει θέση, εάν προηγουμένως δεν συνεργαστεί και με τους τοπικούς βουλευτές . Υπογράμμισε επίσης το γεγονός ότι θα ήθελε να γνωρίζει και την επίσημη θέση του Υπουργείου Εσωτερικών για το ζήτημα της ανεξαρτητοποίησης.

Στο πλαίσιο των επαφών, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων κ.Καραγιάννη Κωνσταντίνο.

Του ανέπτυξαν τους λόγους,που το σύνολο των πολιτών μας επιθυμεί την επανίδρυση του Δήμου Χερσονήσου Μεθάνων. Στο τέλος του παρέδωσαν το υπόμνημα που έχει κατατεθεί και προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και που θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο αρχές Νοεμβρίου.

Δεσμεύτηκε ότι θα τοποθετηθεί θετικά προς το αίτημα μας στο Δημοτικό συμβούλιο και θα ενημερώσει τους συνεργάτες του συνδυασμού του.

Στις 11 Οκτωβρίου σε προγραμματισμένες συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Θεοδωρακοπούλου Βασιλική, και το γραφείο του βουλευτή Α’ Πειραιά, κ. Μελά Ιωάννη, καταθέσαμε το υπόμνημα που θα υποβληθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και τους αναπτύξαμε όλα τα επιχειρήματα, με αποδείξεις για τους λόγους που το σύνολο των πολιτών μας επιθυμεί την επανίδρυση του Δήμου Χερσονήσου Μεθάνων!

Οι συναντήσεις ήταν σε πολύ καλό κλίμα και έδειξαν ότι κατανούν τα προβλήματα και τα δεινά που έχουν υποστεί τα Μέθανα αλλά και οι περισσότεροι οικισμοί του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων