spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργος| Η "Συμφωνία Δημιουργίας , τα ξεκαθαρίσματα και ο... Δήμαρχος

Αργος| Η “Συμφωνία Δημιουργίας , τα ξεκαθαρίσματα και ο… Δήμαρχος

Σε ένα κρεσέντο παραπόνων αναλώνεται στο Δελτίο τύπου της η “Συμφωνία Δημιουργίας” και δικαιολογεί μέσα από αυτό τους λόγους των ανεξαρτητοποιήσεων από την παράταξη του νυν δημάρχου Άργους- Μυκηνών.

Με φράσεις όπως “βαυκαλίζεται ότι είναι ηγέτης και οραματιστής”, “δεν δέχεται άλλη άποψη από την δική του” προσπαθεί να πείσει αυτούς που το διαβάζουν, (δελτίο τύπου) ή καλύτερα οι συμμετέχοντες σε αυτήν τον εαυτό τους οτι όντως έκαναν καλά που ανεξαρτητοποιήθηκαν, εμείς όμως οι “ανίδεοι” διακρίνουμε προσωπικές πικρίες οι οποίες διαχέονται σε όλο το δελτίο τύπου της “Συμφωνίας Δημιουργίας” με αιχμές ειδικά στο πρόσωπο του Δημάρχου και όχι του έργου του ή των αναγκών των δημοτών.

Οι δημοτικές παρατάξεις “στήνονται” για να προσφέρουν στο δήμο και στους δημότες και όχι για να “εκδικηθούν” τις νυν δημοτικές αρχές, όποιες κι αν είναι αυτές.

Οι δημοτικές παρατάξεις για να επιτελέσουν το έργο τους θα πρέπει να στηρίζονται σε οράματα, να αποφεύγουν διαμάχες οι οποίες “δείχνουν” μικροπολιτικά συμφέροντα, να σκέφτονται το καλό του δήμου και τότε  θα μπορέσουν να τις εμπιστευτούν οι δημότες.

Η “Συμφωνία Δημιουργίας” στο κείμενο το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα δεν κάνει τίποτα άλλα από το να “βγάζει” τα παράπονα της στη “φόρα”, βλέπει κοντόφθαλμα και θυμίζει ομάδα μαθητών που τους μάλωσε ο καθηγητής τους. Οι δημοτικές παρατάξεις δεν δημιουργούνται για να λύσουν διαφορές ή καλύτερα για “ξεκαθαρίσματα λογαριασμών”, οι  δημοτικές παρατάξεις δημιουργούνται για να προσφέρουν στο τόπο και μόνον γι’ αυτό το λόγο, όλα τα άλλα είναι απλά προσωπικές διαφορές που δεν αφορούν κανέναν.

Άλλωστε η κάλπη είναι ο τελικό κριτής να μην το ξεχνάμε αυτό.

Αγγ. Κ

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης:

“Ο άνθρωπος των αφόρητων μονολόγων και των διαγγελμάτων, μας ρωτάει γιατί δεν του μιλήσαμε πριν και τώρα δήθεν μιλάμε. Ας κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και ας απαντήσει, αν πότε έχει αφήσει άλλον άνθρωπο να του μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα και να εκφέρει μπροστά του διαφορετική άποψη από την δική του, χωρίς να τον καπελώσει, να τον προγκήξει και να τον «ανασκολοπίσει» λεκτικά.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς του είχαμε επιστησει την προσοχή για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας (π.χ. Τημένιο, Βιομηχανική Ζώνη, απορρίμματα, αγροτική παραγωγή, δημοτικά τέλη κ.λπ.) που σήμερα προβάλλουμε, για τα οποία καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα και δυστυχώς τα αποτελέσματα της απραξίας του τα πληρώνει σήμερα ο δήμος μας.

Ο ίδιος λοιπόν βαυκαλίζεται ότι είναι ηγέτης, αρχηγός, πρωτοπόρος, οραματιστής, αναμορφωτής και άλλα επίθετα που επιδαψιλεύει συνεχώς στον εαυτό του και ως τέτοιος θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να τον ακούν σε στάση προσοχής όταν μιλάει, ενώ ο ίδιος ποτέ δεν ακούει κανέναν, ούτε καν τους συμβούλους του, διότι πολύ απλά θεωρεί ότι τα ξέρει ΟΛΑ!

Όσον αφορά το χειροκρότημα μας στην ομιλία του, που επικαλείται μετ’ επιτάσεως, έχουμε να του πούμε ότι μόνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσέχει αν κάποιος τον χειροκροτεί και πόσο τον χειροκροτεί στις δημόσιες ομιλίες του!

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ο μέχρι πρότινος ευαίσθητος και ευσυγκίνητος όπως παρουσιάζεται στις τελευταίες συνεντεύξεις του Δήμαρχος, σήμερα αποκαλύπτεται, μετά τις ευθείες απειλές στους προέδρους των εγκαταλελειμμένων χωριών του δήμου μας, ότι είναι προβατόσχημος λύκος.

Όσον αφορά τους διαρκείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του ότι η ανεξαρτητοποίησή μας οφείλεται σε λόγους αντιμισθίας και θέσεων, του υπενθυμίζουμε ότι είμαστε όλοι επαγγελματίες με λαμπρά πορεία, ο καθένας στον κλάδο του, η οποία μας αποφέρει αμοιβές πολύ μεγαλύτερες από τις αντιμισθίες του δήμου, τις οποίες δεν έχουμε και καμία ανάγκη για να βιοποριστούμε.

Ο ίδιος όμως να μας πει, εάν οι πάσης φύσεως αμοιβές του την τελευταία δωδεκαετία που είναι δήμαρχος, ξεπερνούν, ναι ή όχι, τις πενιχρές αμοιβές ενός καθηγητή μέσης εκπαίδευσης;

Καλό είναι ο απερχόμενος δήμαρχος να καταλάβει την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται και την δεινή θέση στην οποία έχει φέρει τον δήμο μας. Όσον αφορά εμάς, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε πλέον μαζί του, παρά μόνο εάν προκληθούμε.

Προχωράμε στην σύνταξη του ολοκληρωμένου και πλήρως κοστολογημένου προγράμματός μας.”

Δελτίο τύπου
“Συμφωνία Δημιουργίας”