spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ“Πελοπόννησος Εxpo”| Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

“Πελοπόννησος Εxpo”| Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, εκθετών και πολιτικών προσώπων αλλά και εκπροσώπων της οικονομικής ζωής της Πελοποννήσου και της χώρας, έγιναν το βράδυ της Τετάρτης τα εγκαίνια της παμπελοποννησιακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου Φραγκίστα (4ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρας).

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με τα υπόλοιπα 6 επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, και στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, η εκπρόσωπος του γραφείου του πρωθυπουργού κα Δανδόλου, οι οποίοι ανέπτυξαν τα βασικά σημεία των κομμάτων τους για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος καλωσόρισε τους επισκέπτες της έκθεσης ενώ τοποθετήσεις έκαναν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, οι βουλευτές του νομού (Ι. Ανδριανός, Ι. Γκιόλας, Α. Πουλάς), ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μαντάς, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Χατζηθεοδοσίου,ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ κ. Καββαθάς, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δ. Κρίγγος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων