spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓ.Κολιατσόπουλος|θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κ. Μάκαρη

Γ.Κολιατσόπουλος|θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κ. Μάκαρη

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Πιστεύω ότι όλοι με γνωρίζετε κατ΄αρχήν μέσα από την επαγγελματική μου ενασχόληση (υπάλληλος Ταχυδρομείου),αλλά και μέσα από τον χώρο του αθλητισμού( επί 20ετία έπαιζα ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο).

Η συνεχής αυτή επαφή με τν κοινωνία μου συσσώρευσε μια τεράστια εμπειρία, ώστε να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τις ανάγκες ευρύτερα του Δήμου μας, αλλά ακόμη περισσότερο τις ανάγκες του Τοπικού Διαμερίσματος της Αγίας Τριάδας και στην οποίακατοικώ.

Η Δημοτική Αρχή δυστυχώς δεν πραγματοποίησε τίποτα το άξιο λόγου, αντιθέτως η απραξία της δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Στην συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή δόθηκε τεράστιος χρόνος γιαναεπιλύσει χρόνια προβλήματα τα οποία και ταλανίζουν την τοπική κοινωνία. Σε όλα τα αιτήματα της κώφευε, και αρκέστηκε απλώς στην διαχείριση αλλά και αυτή όχι με τον σωστό τρόπο.

Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα στο κάλεσμα που μου απηύθυνε, ο γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας Κων/νος Μάκαρης για συστράτευση να ανταποκριθώ, γιατί πιστεύω πλέον ακράδαντα, ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας.

Δηλώνω λοιπόν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κων/νου Μάκαρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων