spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΑρκαδία - Φεστιβάλ Μελιού| Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου

Αρκαδία – Φεστιβάλ Μελιού| Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου

Ο λόγος για το ετήσιο μεγάλο ραντεβού της μελισσοκομίας.

To 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας διοργανώνεται στις 2, 3 & 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αποτελεί το γιορτινό ραντεβού του κόσμου της μελισσοκομίας και περιμένει να υποδεχτεί και φέτος χιλιάδες καταναλωτές αλλά και τους φίλους μελισσοκόμους που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Φεστιβάλ.

Το πολυπληθές καταναλωτικό κοινό που το επισκέπτεται κάθε χρόνο ενημερώνεται για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού μελιού, δοκιμάζει μέλι από κάθε γωνιά της Ελλάδας και προμηθεύεται τα καλύτερα μέλια απευθείας από τους παραγωγούς.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων.

Στον Τομέα Μελισσοκομικού Εξοπλισμού οι μελισσοκόμοι και οι επαγγελματίες και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες του κλάδου. Στον τομέα αυτό θα παρουσιαστούν μηχανήματα και μελισσοκομικός εξοπλισμός, κυψέλες, μελισσοεφόδια, Μελισσοκομικές Ζυγαριές, Προϊόντα Καταπολέμησης Ασθενειών Μελισσών, Εξοπλισμός Μελισσοκόμου και πολλά άλλα.

Παράλληλα θα διοργανωθεί σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας και το Τμήμα Μελισσοκομίας του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του ΕΛΓΟ “ΔΗΜΗΤΡΑ” το 13ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας με θέμα Κλιματική Αλλαγή και Παραγωγικότητα Μελισσοσμηνών – Προσαρμογή Γενετικού Υλικού» το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 2/12 16:00 – 21:00| Σάββατο 3/12 10:00 – 21:00 | Κυριακή 4/12: 10:00 – 20:00

Είσοδος: 1€ το άτομο για όσους προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εκμεταλλευόμενοι την προσφορά μέσω viva (www.viva.gr/tickets/festival/13o-festibal-el-meliou-proionton-melissas/) και 2€ το άτομο αν πάρετε τα εισιτήρια σας από τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών, ΑΜΕΑ και Μελισσοκόμους (επιδεικνύοντας το μελισσοκομικό τους βιβλιάριο).

Σας περιμένουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων