spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟι ομάδες της Γ' Εθνικής "απειλούν" με αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής “απειλούν” με αποχώρηση από το πρωτάθλημα

«Ποδόσφαιρο ή Ποδοσφαιρικό survivor

Παρακολουθούμε με έκπληξη και αγωνία τις τελευταίες ώρες, ΦΗΜΕΣ που διαρρέουν σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ εθνικής,

και που τοποθετούν τις ομάδες της Πελοποννήσου το πρωί σε όμιλο με ομάδες της Κρήτης και το απόγευμα με τα νησιά του Αιγαίου!!!

Μετά και την τηλεδιάσκεψη της περασμένης Κυριακής, με πρωτοβουλία του κου Δανιήλ, πιστέψαμε πως θα ακούσετε και θα λάβετε υπόψη σας τη βούληση των σωματείων που σε ποσοστό 80% και πλέον, τοποθετήθηκαν στην προοπτική της δημιουργίας 6 ομίλων και του καταρτισμού τους με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια. Τα σωματεία την Πελοποννήσου υποστηρίξαμε τους 6 ομίλους και τα γεωγραφικά κριτήρια σε ποσοστό 100%!!!!

Μια τέτοια απόφαση αύριο, που θα επιβεβαιώνουν τις ΦΗΜΕΣ, θα αναγκάσει πολλούς από εμάς ή να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα ή να οδηγηθούμε στην οικονομική εξόντωση και τη διάλυση των ομάδων μας, καθώς, η επιπρόσθετη επιβάρυνση που επιβάλει η μεταφορά σε τόσο μακρινά μέρη θα “τινάξει στον αέρα” τον προϋπολογισμό μας.

Αντιλαμβάνεστε κι εσείς,πως “όσο και να προσπαθήσουμε” η απόσταση της Πελοποννήσου με την Ανατολική και Νότια Νησιωτική Ελλάδα είναι τεράστια, και σίγουρα δεν είναι καθόλου μικρότερη από τα άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας!!!

Καλούμε λοιπόν τα μέλη της επιτροπής να συγκροτήσουν τους ομίλους με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια και με ισότητα απέναντι σε όλα τα σωματεία.

Γι αυτό, η μόνη δίκαιη λύση είναι ο καταρτισμός των 6 ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια ή η δημιουργία ομίλου με τις ομάδες της Πελοποννήσου, της Ζακύνθου και της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, και, οι ΦΗΜΕΣ να παραμείνουν ΦΗΜΕΣ!!!!

Αναμένουμε τη ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ στο απόλυτα λογικό και δίκαιο αίτημά μας.

Με σεβασμό

Οι ομάδες της Πελοποννήσου

ΑΟ Διαβολιτσίου

Αίαντας Γαστούνης

ΑΠΣ Πάτραι

Πανγυθεατικός

ΑΕ Ερμιονίδας

Παναργειακός

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Πανηλειακός»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων