Αργολίδα| Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση- υπεράνω υποψίας οι κατηγορούμενοι

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου έχουν οδηγηθεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε τα ναρκωτικά στην Αργολίδα, η σύλληψη των οποίων έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης και η τυχόν εμπλοκή- συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων σε αυτή.

Από την αστυνομία πριν λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές της Αργολίδας.

Σε ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν έξι άτομα, μέλη της οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες στο κύκλωμα εμπλέκονται επιφανής πολίτες της Αργολίδας μεταξύ των οποίων μία γιατρός, μία δικηγόρος, επιχειρηματίες και ένας αστυνομικός

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης καθώς και για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα εκρηκτικά.