spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΣτα Μέθανα "απειλούν" με αποχή από τις εκλογές- διαβάστε γιατί

Στα Μέθανα “απειλούν” με αποχή από τις εκλογές- διαβάστε γιατί

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου «Μεθάνειον», στη Λουτρόπολη των Μεθάνων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η πρώτη ενημερωτική συνάντηση των δημοτών της Χερσονήσου των Μεθάνων, που οργάνωσε η ‘’ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟNHΣΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ”, με θέμα:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο κ. Μανώλης Στεργίου, εκλεγμένος για τρίτη φορά Δήμαρχος του επανασυσταθέντος Δήμου Βελβεντού, η Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Βελβεντού, κ. Μαλλού και ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ τ. Υπουργός, κ. Αντώνης Ρουπακιώτης.
Από την συνάντηση αναδείχτηκε το κοινό πνεύμα που πρέπει να διέπει τις δράσεις που θα ακολουθηθούν για την υλοποίηση της ανάδειξης και πάλι της Χερσονήσου των Μεθάνων σε ανεξάρτητο Δήμο.

Σχολιάζοντας την συγκέντρωση στα Μέθανα, ο δημοτικός σύμβλουλος Τροιζηνίας – Μεθάνων Σάββας Αθανασίου, σχολίασε με ανάρτηση του, ως ακολούθως:

“Ενοχλούνται κάποιοι για την μετονομασία του Δήμου Τροιζηνίας σε Τροιζηνίας – Μεθάνων, όπως και γιατί τοποθετήθηκε ο Απονιτροποιητής για να έχουμε πόσιμο νερό, αλλά και για την Αναγνώριση των Ιαματικών Πηγών Μεθάνων.

Δεν πειράζει, τον δρόμο τον έδειξε ο δήμαρχος του Βελβεντού Μανώλης Στεργίου με τους αγώνες που έχουν γίνει από το 2007.
Η αποχή από τις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές είναι ίσως η πιο ρεαλιστική και δυναμική λύση.
Συγχαρητήρια για την εκδήλωση.
Ορισμένοι θα πρέπει να πήραν υπογλώσσια από αυτά που άκουσαν για το πως χειρίστηκαν το θέμα στο Βελβεντό.
Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρές σκέψεις, καθαρές αποφάσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Για την άνοια και την άγνοια ορισμένων δεν θα πω κουβέντα, ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί και θυμούνται πρόσωπα και γεγονότα.
Ας κρατήσουμε αυτό που είπε στο τέλος ο Αντώνης Ρουπακιώτης: Αυτό σημαίνει Δημοκρατία, να ακούγονται όλες οι απόψεις και να συζητιούνται.
ΥΓ: Με άλλα λόγια: να μην κραυγάζουμε όταν οι ομιλητές έχουν το μικρόφωνο (όπου “κραυγάζοντες” σημαίνουν φανατικοί υποστηρικτές θλιβερών δημοτικών επιλογών). Δυστυχώς αρκετοί όταν κοιτούν τον καθρέφτη τους δεν βλέπουν τον εαυτό τους, αλλά κάποιους άλλους! Τέλος, όποιος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του, υπάρχουν και τα ηρεμιστικά…”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων