Με στόχο την ανακήρυξη της Χερσονήσου των Μεθάνων σε ενιαίο, ανεξάρτητο Δήμο, η “ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟNHΣΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ” απευθύνει ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους τους δημότες Μεθάνων σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Μεθάνειο, στη Λουτρόπολη των Μεθάνων.

Θέμα της συγκέντρωσης η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν ο κ. Μανώλης Στεργίου, εκλεγμένος για τρίτη φορά Δήμαρχος του επανασυσταθέντος Δήμου Βελβεντού, η Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Βελβεντού, κ. Μαλλού και ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ τ. Υπουργός, κ. Αντώνης Ρουπακιώτης

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟNHΣΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ζητά από όλους τους ενεργούς πολίτες της Χερσονήσου, να παραβρεθούν και να λάβουν μέρος στη συζήτηση, γιατί μόνο οι συλλογικές, ενωτικές προσπάθειες μπορούν να φέρουν αποτελέσματα για να σταματήσει η υποβάθμιση που υφίσταται η Χερσόνησος Μεθάνων τα τελευταία 11 έτη, κυρίως με την εφαρμογή του προγράμματος. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και να αναδειχθεί πάλι σε ανεξάρτητο Δήμο!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ