spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑ.Ε Ερμιονίδας| Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β στο Κορωπί

Α.Ε Ερμιονίδας| Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β στο Κορωπί

Νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει η ΑΕ Ερμιονίδας την Κυριακή (11/09), καθώς θα αντιμετωπίσει στις 17:30 τον Παναθηναϊκό Β’ στο Κορωπί,

στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «πράσινων» (προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης»)…

Είναι ένα δυνατό «τεστ» για την ομάδα μας, μετά τα τρία πρώτα φιλικά της, με στόχο οι παίκτες να ανεβάζουν αγωνιστικούς ρυθμούς, έχοντας το «βλέμμα» στραμμένο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

«Η ομάδα μας έχει μπροστά της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’. Αυτό το ματς έχει μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας και θα διεξαχθεί με βάση το πλάνο που έχουμε, θέλοντας η ομάδα να ανεβάζει σιγά, σιγά ένταση, όσον αφορά στους αγωνιστικούς ρυθμούς της. Αυτά τα ματς πραγματοποιούνται για να διορθώνουμε την εικόνα μας εν όψει της ενάρξεως του πρωταθλήματος και των επίσημων υποχρεώσεών μας.

Έχουμε την ευκαιρία να φανερώσουμε στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που έχουμε δουλέψει σωστά το προηγούμενο διάστημα. Σίγουρα, το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μας δείξει και ουσιώδη πράγματα που ενδεχομένως να μας λείπουν αυτή την περίοδο, με στόχο να βελτιωθούμε.

Στόχος μας είναι να μπορέσει η ομάδα να πάει έτοιμη στο πρωτάθλημα, θα έλεγα με τη καλύτερη αγωνιστική ασφάλεια, έχοντας καταφέρει να αξιολογήσει, στο διάστημα που μεσολαβεί, θετικά και αρνητικά στοιχεία. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με το τι θέλουμε να δούμε στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας μας», υπογράμμισε ο προπονητής Κώστας Καλογιαννίδης.

Η προπόνηση του Σαββάτου (10/09) είναι προγραμματισμένη στις 16:30 στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Ο Παναθηναϊκός Β’ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και τοποθετήθηκε στον 1ο (βόρειο) όμιλο. Οι «πράσινοι» στο τελευταίο τους φιλικό νίκησαν 1-0 την Καλαμάτα στο γήπεδο της Παραλίας στη Μεσσηνία. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Πανελευσιανό στο γήπεδο της Μαγούλας. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων