spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΛακωνία| Έκοψαν το ρεύμα στα νηπιαγωγεία της Σπάρτης

Λακωνία| Έκοψαν το ρεύμα στα νηπιαγωγεία της Σπάρτης

Στ. Αραχωβίτης: “Απαράδεκτη και κοινωνικά ανάλγητη η διακοπή ηλεκτροδότησης στα Νηπιαγωγεία της Σπάρτης”

Έωλες για ακόμη μία φορά αποδεικνύονται οι δεσμεύσεις των “Αρίστων” της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, καθώς, παρόλες τις επίμονες διαβεβαιώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σκρέκα από το βήμα της Βουλής, ήδη από τον Ιούνιο, ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής ηλεκτροδότησης στα σχολεία της χώρας, στη Σπάρτη είχαμε ήδη τις πρώτες διακοπές στα δύο δημόσια Νηπιαγωγεία της πόλης και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι!

Με αφορμή την πρωτόγνωρη αυτή πρακτική που συνιστά σοβαρή απειλή για το τι πρόκειται να επακολουθήσει τόσο σε δημόσιες δομές, όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νοικοκυριά μέσα στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Αραχωβίτης κατέθεσε σχετική Ερώτηση, συνυπογραφόμενη από 18 ακόμη βουλευτές του κόμματος.

Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι κρίσιμο και πρέπει να απαντηθεί:

Υπάρχει πρόβλεψη από την Κυβέρνηση για την κάλυψη του δυσθεώρητου κόστος ενέργειας στηνσχολική χρονιά που ξεκινάει και κατά πόσο θα είναι αυξημένη η τακτική χρηματοδότηση προς τις σχολικές επιτροπές για την κάλυψη του επιπλέον αυτού κόστους;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων