spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠάτρα|Γιατρός επιτέθηκε σε συνοδό ασθενούς

Πάτρα|Γιατρός επιτέθηκε σε συνοδό ασθενούς

Μερικές μόνο εβδομάδες μετά την τραγική κατάληξη του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου, που διώχθηκε από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» γιατί δεν εφημέρευε, με αποτέλεσμα να χάσει λίγες ώρες αργότερα τη ζωή του, το Νοσοκομείο της Πάτρας απασχολεί ξανά τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν τη φορά πρωταγωνιστής της νέας περίεργης ιστορίας είναι γιατρός του νοσοκομείου, ο οποίος καταγγέλλεται ότι έβρισε συνοδό ασθενή επειδή κλήθηκε να εξετάσει κοπέλα εκτός εφημερίας του νοσηλευτηρίου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το πρωί της Κυριακής μια νεαρή έχοντας φοβερούς πόνους ανησύχησε τη γειτονιά της, στο κέντρο της Πάτρας, με τους δυνατούς λυγμούς της. Βγήκαν όλοι στα μπαλκόνια και άρχισαν να αναρωτιούνται τι είχε συμβεί. Η γειτόνισσά της πήγε αμέσως στο διαμέρισμα της κοπέλας, η οποία μέσα σε κλάματα και αφόρητους πόνους τής εξήγησε πως επί ώρα είχε τρομακτικό πονόδοντο.

Τότε η γυναίκα πήρε τη νεαρή (που είναι φοιτήτρια στην Πάτρα) και με το αυτοκίνητό της μετέβησαν στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας». Οι νοσοκόμες που τις υποδέχτηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών τις ενημέρωσαν πως το νοσηλευτικό ίδρυμα δεν εφημερεύει, ωστόσο, βλέποντας την κοπέλα πραγματικά να σφαδάζει από τους πόνους, κάλεσαν γιατρό για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός αρνήθηκε αρχικά να μεταβεί στα ΤΕΠ, αλλά λόγω και της επιμονής των νοσηλευτριών, που είχαν διαπιστώσει πως δεν μπορεί να φύγει κάτω από αυτές τις συνθήκες το περιστατικό, ο γιατρός κατέφθασε.

Ο γιατρός βλέποντας τις δύο γυναίκες και χωρίς καν να τον νοιάζει που η μια έκλαιγε από τους πόνους, άρχισε να βρίζει με χυδαίο και αγοραίο τρόπο τη συμπολίτισσά του, ρωτώντας την παράλληλα: «Ποιος σου είπε να έρθεις εδώ;» Αφού εκτονώθηκε και ηρέμησε, είδε τη νεαρή κοπέλα, της έδωσε μια συνταγή και σηκώθηκε και έφυγε!

Για τη συμπεριφορά του η γυναίκα ενημέρωσε τόσο τη διοίκηση του νοσοκομείου όσο και τη διευθύντρια του τμήματος όπου ανήκει ο γιατρός, χωρίς πάντως να υπάρξει καμιά αντίδραση έως τώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων