spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαλαϊτζάκης για ΑΟ Ερμιονίδας| Πάμε βήμα βήμα

Καλαϊτζάκης για ΑΟ Ερμιονίδας| Πάμε βήμα βήμα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Ερμιονίδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στον κόσμο της Γ Εθνικής, με τον προπονητή της ομάδας, τον Άκη Καλαϊτζάκη, να στέκεται τόσο στη σημασία της διατήρησης της υγείας των αθλητών του όσο και στη κατά βήμα βήμα προσέγγιση των εμποδίων που θα έρθουν στο δρόμο τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα στο Νότο της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2022-23) πραγματοποίησε τη Δευτέρα (29/08) το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας στο Γυμναστήριο «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».

Παρόντες ήταν και οι δυο νεοαποκτηθέντες γκαρντ Φώτης Ιωάννου και Δημήτρης Τσακίρης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μαζί με τον προπονητή Άκη Καλαϊτζάκη καλωσόρισαν τους παίκτες και τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή σεζόν με υγεία.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της διοίκησης υπογράμμισαν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα. Τονίστηκε στους παίκτες ότι οφείλουν να παρουσιάσουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σωστή εικόνα, που θα έχει κοινό παρανομαστή τις λέξεις «προσπάθεια» και «θέληση», χωρίς να έχουν άγχος για το τελικό αποτέλεσμα…

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με τους παίκτες να ακολουθούν με αφοσίωση το πρόγραμμα του τεχνικού τους.»”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άκης Καλαϊτζάκης:

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και θέλω να προσέχετε τους εαυτούς σας για να μην έχουμε τραυματισμούς. Πάμε βήμα-βήμα, προέχει να έχουμε επικοινωνία και να γίνουμε ομάδα μέσα από τη δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να μας χαρακτηρίζει ως μονάδες και ως σύνολο η προσπάθεια, καθώς έτσι θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων