Ερμιονίδα| Χωρίς νερό το Λουκαϊτι- τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Σήμερα πολλά τα παράπονα από τους κατοίκους στο ΛΟΥΚΑΙΤΙ για την διακοπή της υδροδότησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ με ανακοίνωση της μας ενημερώνει ότι η διακοπή του νερού οφείλεται σε βλάβη της ΔΕΗ και θα αποκατασταθεί η παροχή νερού μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι το βράδυ .

Εδώ όμως υπάρχουν δύο θέματα α)γιατί άργησε τόσο πολύ η αποκατάσταση της βλάβης από την πλευρά της ΔΕΗ β) γιατί η Διοίκηση ΔΕΥΑΕΡ δεν έστειλε περισσότερα δρομολόγια από το βυτίο μεταφοράς νερού που έχει την ανάλογη σύμβαση για να περιοριστεί το πρόβλημα.
Οι κάτοικοι δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν τόσο σε εμάς τους Δημοτικούς συμβούλους όσο και στα Ηλεκτρονικά μέσα Επικοινωνίας (Παρατηρητής Ερμιονίδας).

Επίσης πλέον ο Δήμος μας μετά από δωρεά έχει στην κατοχή του δικό του βυτίο γιατί δεν έγιναν τα απαραίτητα έξτρα ενισχυτικά δρομολόγια.

Δηλώνω ότι όλες οι υπηρεσίες απαιτείται να συνεργαστούν για να μήν επαναληφθούν στον μέλλον , στο υπόλοιπο του καλοκαιριού προβλήματα τέτοιας μορφής, που προκαλούν τεράστια δικαιολογημένη αγανάκτηση στους κατοίκους .

Ζητάω το αυτονόητο ύπαρξη συντονισμού και κοινωνικής ευαισθησίας για να αντιμετωπίζονται άμεσα τέτοια προβλήματα που σχετίζονται με την δημόσια υγεία των πολιτών της Ερμιονίδας.

Τάσος Λάμπρου