ΣΥΡΙΖΑ|Περιοδεία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αργολίδα

Περιοδεία σε αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες της Αργολίδας και συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών φορέων έχει σήμερα Τετάρτη 20/7 η αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η βουλεύτρια Καστοριάς, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχε σε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αργολίδας με εκπροσώπους συνεταιρισμών και ΤΟΕΒ.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει προτάσεις για την έξοδο από το αδιέξοδο που οδηγεί η Κυνέρνηση. Ωστόσο συνεχίζουμε ένα δημιουργικό διάλογο με τους φορείς αφού δεν θέλουμε να αποφασίζουμε κεκλεισμένων των θυρών από την Κοινωνία” ανέφερε η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Τόνισε πως το τσουνάμι ακρίβειας πλήττει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και επεσήμανε την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης να στηρίζει τις παραγωγικές δυνάμεις αφού το μόνο που τη νοιάζει είναι να στηριχθούν τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

“Το κόστος παραγωγής, το κόστος στα αγροεφόδια, τα λιπάσματα, τις ζωοτροφές και ιδιαίτερα το ενεργειακό κόστος με τα δυσβάστακτα τιμολόγια της ΔΕΗ, οδηγούν στο σημείο πολλοί αγρότες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη συνέχιση της παραγωγής” είπε και επανέλαβε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου, ύστερα από πρόσκληση της Οργάνωσης Μελών Ναυπλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα παρευρεθεί στις 8.30μμ, στο καφέ Ants (Αιγαίου και Κώστα, Ναύπλιο) σε εκδήλωση συνάντησης-γνωριμίας των νέων μελών του κόμματος.