Μ. Καλογήρου |Απαντά με μηνύσεις στα ψέματα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, με ανάρτησή του αποκαλύπτει τα fake news που διακινούνται

Το αφήγημα του έντρομου, από τις οργισμένες αντιδράσεις καλλιτεχνών και πολιτών για την απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη, Μαξίμου περί νόμου ΣΥΡΙΖΑ, καταρρίπτει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Μιχάλης Καλογήρου παρουσιάζει σε αντιπαραβολή τον νόμο του 2010 και τον νόμο του 2019, όπου σαφέστατα καταδεικνύεται ότι δεν υπήρξε καμιά αλλαγή στους όρους και τις προϋποθέσεις για την αναστολή εκτέλεσης ποινής.

Όπως επισημαίνει η διάταξη για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής ισχύει από το 2010 και παραμένει ίδια και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους δημοσιογράφους της «Ενημέρωσης 108» που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Καλογήρου

«Η διάταξη για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής ισχύει από το 2010 και παραμένει ίδια.
Όποιος δημοσιογράφος της ” Ενημέρωσης 108 ” επιλέγει, αντί να ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με δήθεν νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το υποστηρίξει και στη Δικαιοσύνη.
Όποιος δημοσιογράφος της «Ενημέρωσης 108» επιλέγει, αντί να ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με δήθεν νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το υποστηρίξει και στη Δικαιοσύνη».