Άργος| Σειρά δράσεων για την πρόληψη του καρκίνου από τον ΣΥΚΑΦΙΑΡ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥΚΑΦΙΑΡ) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διοργάνωσε ομιλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων υποδοχής της Τίμιας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου,.

Ομιλητής ήταν ο Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΤΡΑΚΟΣ, Δερματολόγος, Δερματοχειρουργός, τ. Διευθυντής Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Ιατρικής της κλινικής Helios Oberhausen/ Πανεπιστημίου Witten-Herdecke Γερμανίας, ο οποίος μίλησε για τους καρκίνους του δέρματος και για την πρόληψη.

Ηταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία, κατανοητή και άκρως εποικοδομητική, αφού ο Δρ Μητράκος με σαφή και ουσιαστικό λόγο ενημέρωσε το κοινό για το μελάνωμα και τους τρόπους αντιμετώπισης και πρόληψης.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μητράκο για την πρόθυμη και άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου, το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου και βέβαια όλους όσοι παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.