Μητσοτάκης στη Βουλή|Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

«Θα το ξαναπώ: Εκλογές θα έχουμε στο τέλος της τετραετίας, φαίνεται να μην το ακούτε, αλλά ίδια ζωή θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου, όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, θα πούμε τι θυμόμαστε από τετραετία Τσίπρα δηλαδή περικοπές και φόρους και φυσικά ψέματα, ψέματα, ψέματα». Αυτό υπογράμμισε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.

«Αντίθετα για εμάς θα πει ότι μείωσαν ανεργία, έφεραν επενδύσεις, ότι εξοπλίσαμε χώρα, προστατεύσαμε σύνορα, στηρίξαμε την κοινωνία στην πανδημία και την ενεργειακή κρίση», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Επειδή για μία ακόμα φορά είπατε τι καλά που τα κάνατε, υπάρχει ένα καταλυτικό επιχείρημα στο οποίο δεν μπορείτε να δώσετε απάντηση.

Αν τα κάνατε τόσο καλά, γιατί σας καταψήφισε τρεις φορές ο ελληνικός λαός και έδωσε αυτοδυναμία στην ΝΔ; Θα πορευτούμε για αρκετούς μήνες ακόμα σε κλίμα έντονης τοξικότητας.

Δεν βλέπω υπουργους να έχουν κατεβάσει τα μολύβια. Μεγάλος όγκος νομοθετικός έρχεται τους επόμενους μήνες. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του εκτιμήσεις. Για ακόμα μία φορά θα διαψευστείτε πανηγυρικά», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.