Ναύπλιο|Με Μάκαρη η Λολακά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Με ευχαρίστηση λάβαμε γνώση της απόφασης του επιχειρηματία κ.Κωνσταντίνου Μάκαρη να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων καταρτίζοντας προς τούτο συνδυασμό που αποτελείται καθώς βασίμως γνωρίζουμε από αξιοπρεπείς, αξιόλογους και δημιουργικούς συμπολίτες μας.

Το έργο του στην επαγγελματική ενασχόληση, οι μεγάλες του προσφορές στο κοινωνικό πεδίο δεν αφήνουν αμφιβολία για την καταλληλότητά του.

Στον τομέα της δικής μου επαγγελματικής δραστηριότητας είναι αξιοσημείωτη η προσφορά του και η συμβολή του στην κατασκευή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άργους, όπως του εζητήθη, καθώς και σε σειρά παρεμβάσεων σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, επίσης δε και πολλές άλλες παρεμβάσεις σε Δημόσιους Οργανισμούς της περιοχής μας.

Δέκα χρόνια η Δημοτική Αρχή, δεν κατόρθωσε να μας πείσει ότι έχει τοδυναμισμό και την ικανότητα να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, ούτε σε έργα υποδομής, ούτε σε κοινωνικές δομές, ούτε καν σε θέματαανάπτυξης αφού λείπουν παντελώς τα αναπτυξιακά έργα.

Αλλά πώς να μιλήσουμε για ανάπτυξη αφού δεν έχει επιδείξει ευαισθησία η νυν Δημοτική Αρχή ούτε τα βασικά ώστε να διεκδικήσει για την εύρυθμη λειτουργία της βασικής κοινωνικής δομής πουείναι τοΝοσοκομείο Ναυπλίου που σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Το Ναύπλιο είναι μια πανέμορφη πόλη, και από μόνη της αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών. Ωστόσο η έλλειψη οράματος γιαδημιουργία, έχει δημιουργήσει στασιμότητα στα αναπτυξιακά έργα που θα μπορούσαν να το καταστήσουν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ντόπιους και επαγγελματίες της πόλης.

Έχω ως εκ τούτου κάθε λόγο να στηρίξω την υποψηφιότητα τουως Δημάρχου Ναυπλιέων, και να στρατευθώ μαζί με άλλους φίλους και φίλες στο συνδυασμό του πιστεύοντας ότι θα ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερά των Δημοτικών πραγμάτων και θα φέρουμε μια καινούργια εποχή δημιουργίας και προκοπής για τον Δήμο μας και τους αγαπημένους συμπολίτες μας.

Άλλωστε η προσωπική επικοινωνίαμουμαζί του, με καθιστά σίγουρη για την απόφασή μου.

Μαρία Λολακά, Ιατρός Καρδιολόγος