spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΑμφισβήτηση Σαμαρά σε Μητσοτάκη μέσω Τατούλη

Αμφισβήτηση Σαμαρά σε Μητσοτάκη μέσω Τατούλη

Η χειραψία Σαμαρά με Τατούλη   στην εκδήλωση της Hengas για το φυσικό αέριο στην Καλαμάτα, δημιούργησε μεγάλο «θέμα», καθώς ερμηνεύτηκε ως “αποδοχή”, από την πλευρά Σαμαρά, της επίθεσης και της αμφισβήτησης που εξαπολύει τελευταία ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προς τον πρόεδρο της ΝΔ και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κακές γλώσσες» μάλιστα λένε ότι η χειραψία ήταν προετοιμασμένη… ώστε να καταγραφεί φωτογραφικά, κάτι που ανάγκασε βουλευτές και φορείς της περιοχής να βρίσκονται σε… απόσταση ασφαλείας.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς εμφανίζεται ιδιαίτερα «κινητικός» στην περιοχή, προσπαθώντας να συσπειρώσει τη δύναμή του, ενώ σε επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις του, ιδίως ως προς το θέμα της ενεργειακής πολιτικής, αμφισβητεί τις επιλογές της κυβέρνησης.
Οι σχέσεις Σαμαρά- Μητσοτάκη παραμένουν ψυχρές. Είναι ενδεικτικό ότι ο Αν. Σαμαράς δεν παρευρέθηκε στην πρόσφατη ομιλία του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα… Μια «απουσία» με πολλαπλά μηνύματα…
Να σημειωθεί ωστόσο πως όταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μπήκε στην αίθουσα της συγκεκριμένης εκδήλωσης σχεδόν όλος ο κόσμος «έπεσε» πάνω του να τον χαιρετήσει και να του μιλήσει. Στην εκδήλωση αυτή δεν παραβρέθηκε ο νυν περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκα.

ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων