spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΗ ΝΔ σε ειδικές προεκλογικές αποστολές- στη Λακωνία την Πέμπτη

Η ΝΔ σε ειδικές προεκλογικές αποστολές- στη Λακωνία την Πέμπτη

Άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου από το κυβερνών κόμμα με πολυπληθή κλιμάκια σε περιοδείες

Δεκαοκτώ υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και βουλευτές επιστρατεύτηκαν να πραγματοποιήσουν προεκλογικές περιοδείες σε Άρτα, Λακωνία και Ρόδο μέσα σε 3 μέρες αυτή την εβδομάδα, δίνοντας το σύνθημα για την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Τα πολυπληθή κυβερνητικά και κομματικά κλιμάκια θα βρεθούν αντιμέτωπα με την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών που περνάνε δύσκολες μέρες εξαιτίας της ακρίβειας στα τρόφιμα και της ενεργειακής κρίσης και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε με τι επιχειρήματα θα απαντήσουν στους πολίτες. Η αρχή γίνεται από τον νομό Άρτας.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, η προεκλογική περιοδεία μεταφέρεται στη Λακωνία όπου θα κάνουν επίσκεψη 5 κομματικά και κυβερνητικά στελέχη. Συγκεκριμένα, o γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν τον νομό Λακωνίας.

Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων