Ποιος καταγγέλει τον Μαλτέζο για αλαζονεία και γιατί

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ολες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου προκειμένου να ενημερώσουν ότι θα απέχουν από το Επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που είχε προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου. Ο λόγος όπως αναφέρουν η αλαζονική συμπεριφορά του προέδρου του Πε.Συ κ. Γ. Μαλτέζου

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε
Κύριε Περιφερειάρχη
κύριες και κύριοι Συνάδελφοι

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να δηλώσουμε ότι δεν θα παραστούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 5μμ.

Ο λόγος είναι ότι ο Πρόεδρος επέδειξε αλαζονική συμπεριφορά και αρνήθηκε να σεβαστεί το αίτημα μας να μην γίνει συνεδρίαση τη Δευτέρα πάρα τις δύο επιστολές μας στις 14/6 και 16/6 με τις οποίες δηλώσαμε ότι αρκετοί συνάδελφοι εκ των υπογραφόντων αδυνατούν να προσέλθουν τη Δευτέρα και αντιπροτείναμε μάλιστα την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Καλούμε και τους άλλους συναδέλφους να απέχουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλαζονική, προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του Προέδρου του ΠΕΣΥΠ κ. Γ.Μαλτέζου.

Καλούμε έστω και τώρα τον Πρόεδρο και τον Περιφερειάρχη να μεταθέσουν τη συνεδρίαση για την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Εκ μέρους των 25 συναδέλφων
Οι επικεφαλείς των παρατάξεων:

Πέτρος Τατούλης – Νέα Πελοπόννησος

Γιώργος Δέδες – Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο

Θανάσης Πετράκος – Αγωνιστική Συνεργασία

Δήμητρα Λυμπεροπούλου – Πράσινη Πελοπόννησος

Παναγιώτης Κάτσαρης – Ανταρσία στο Μωριά

και η ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου