Απάντηση δίνει μέσα από δήλωσή ο Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων κ. Αναγνωαταράς στα όσα με δελτίο τύπου ανέφερε ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους εργάτες καθαριότητας.

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Ο Κωστουρος απεφυγε να δωσει απαντησεις ενωπιον των εργαζομενων σε οσα κατηγγειλαν! Ειπε ενα ξερο: οτι θελετε ,στειλτε το με εγγραφο και χτυπησε την πορτα φευγοντας! Την επομενη στο δημ συμβουλιο ,με την απουσια των εργαζομενων,αφου εφερε το θεμα εν αγνοια τους τους κατηγορησε οτι αυτοι προξενουν βλαβες στα αυτοκινητα αυτοι λαμβανουν “μαιμου” αναρρωτικες αδειες,κ οτι εχουν παραλαβει τον εξοπλισμο για την ατομικη τους προστασια!

Ολα αυτα δεν τολμησε να τα πει ενωπιων των εργαζομενων και τα ειπε στο δημοτικό συμβουλιο απαιτωντας να του ζητησουμε και συγγνωμη! Και σημερα τι βλεπουμε σε αναρτηση απαντηση της προεδρου των εργαζομενων καθαριοτητας νομου αργολιδος? Διορθωμενο το ετος? Πειραγμενο το εγγραφο? Μαιμου; Διορθωμενο το ετος και το εγγραφο χωρις υπογραφη αυτου που το συνεταξε!!!!!!Αυτο παρουσιασε ο Κωστουρος και απαιτησε να του ζητησουμε και συγγνωμη!